Vi finder dem, der dyrker, fanger, opdrætter og tilvirker den gode smag. Her vælger vi enkle og smagfulde råvarer, der er typiske for årstiden. Og gerne lokale råvarer, hvis det er muligt.
Kyllingerne har løbet frit omkring. Fisken kommer dagligt fra lokale fiskehandlere. Og oksekødet er modet til den rigtige smag og mørhed.
Vores kokke bager selv brød, kager og boller. Isen laver vi også selv. Det grønne er friskt. Saucerne er lavet fra bunden.
De gode råvarer kombinerer og serverer vi i enkle og klassiske retter. Gerne i en uformel og god brasserie- og barstemning. Og med et smil. Velbekomme.
Vi vil dyrke ægtheden. Fra jorden. Fra havet. Med hjertet. Og helt ind til benet.
Køkkenchefen
Vi fokuserer på kvalitet – tilvirket fra bunden – til fornuftige priser. Enkelthed og god smag er vores nøgleord for retten på din tallerken. Med den ægte råvare. Med den ægte smag.
For at leve op til vores egen standard for friskhed arbejder vi med et mindre menukort, som vi så til gengæld tilstræber altid er aktuel. Både i forhold til vores gæsters favoritter og årstiderne. Menuen skiftes løbende efter sæsonens råvarer
vær opmærksom på tillæg på enkle retter
BURATTA (v)
Stenbiderrogn – Brioche – Ramsløgsolie – Urter
HVIDE ASPARGES
Smørpocheret – Håndpillede Rejer – Sauce Mousseline
STEGTE KAMMUSLINGER
Jordskokker i Variation – Hummerbisque
LETRØGET LAKS
Peberrods fløde – Ørredrogn – Glaskålsravioli – Dildolie
OX TATAR
Kimchi Mayo – Syltet Bøgehatte – Sesam – Ostechips
RAVIOLI (v)
Ricotta – Spinat – Havgus Ost – Pinjekerner – Grøn Olie
SMØRBAGT HELLEFLYNDER
Blåmuslinger – Ørredrogn – Kartofler – Urte Beurre Blanc
CONFITERET UNGHANE
Pommes Mousseline – Røde Rips – Svampe – Hønse Glace
EKTE BURGER
Kimchi Mayo – Cheddar Ost – Løgkompot – Fritter – Mayo
OKSEMØRBRAD +75
Selleripuré – Kartofler – Forårsgrønt – Sauce Bordelaise
BØF BEARNARISE +95
Grillet Løg – Sprøde Fritter – Sauce Bordelaise / Bearnaise
YUZU-KOKOS MOUSSE
Yuzu Sorbet – Tuiles – Mynteolie
RABARBER PANNA COTTA
Syltede Rabarber – Hvid Chokolade – Friske Bær
CHOKOLADETÆRTE
Saltkaramel – Chokoladeganache – Espresso/Honning Is
EKTE MENU
500
3 STARTERE
Puffede Ris
Stenbiderrogn
OX Tatar
HVIDE ASPARGES
Smørpocheret – Håndpillede Rejer – Sauce Mousseline
SMØRBAGT HELLEFLYNDER
Blåmuslinger – Ørredrogn – Urte Beurre Blanc
OKSEMØRBRAD
Selleripuré – Svampe – Kartofler – Sauce Bordelaise
YUZU-KOKOS MOUSSE
Yuzu Sorbet – Tuiles – Mynteolie
EKTE MENU "ALL IN"
1000
Champagne inkl. 3 Små Startere
4-retters menu
Vinmenu/ Øl & Sodavand ad libitum
Kaffe/The & Petit four
Opskriften er simpel - Gode, hjemmelavede klassikkere med et EKTE twist. Kom og smag på en af vores signature smørrebrød, eller en lækker lun frokostret
FROKOSTÅBNINGSTIDER
Fredag & Lørdag
12.00-14.30
1 Stk 95
2 Stk 175
KARTOFFEL
Ramsløg Mayo – Syltede Rødløg – Pancetta
ÆG & REJER
Citron Mayo – Smilende Æg – Karse
LETRØGET LAKS
Rygeost – Ørredrogn – Glaskål
RØDTUNGE
Smørstegt – Grov Remoulade – Citron
AVOKADO
Hytteost – Mayo – Nødder
HØNSESALAT
Svampe – Syltede Æbler – Sprød Skind
OX TATAR
Kimchi Mayo – Sort Sesam – Chips
HAVGUS OST
Citrus – Vanilje – Ristede Mandler
SVAMPE TOAST
125
Surdejsbrød – Røde Ribs – Purløg
FISH 'N' CHIPS
150
Sprøde Fritter – Ærtepuré – Sauce Tatar
EKTE STJERNESKUD
175
Rødspætte – Sauce American – Ørredrogn
VOL AU VENT
150
Fritgående Kylling – Svampe – Cherrytomater
OX TATAR
150
Sprøde Fritter – Mayo
PARISERBØF
175
Peberrod – Løg – Kapers – Rødbeder
CHOKOLADETÆRTE
75
Saltkaramel – Chokoladeganache – Espresso/Honning Is
MADELEINES
50
Kardemomme – Mandler
Hos EKTE har vi altid en særlig menu til jer, der ønsker at spise tidligt – evt. i forbindelse med en tur i biografen eller teatret.
Alle ugens dage, hvis du booker dit bord mellem 17.00-17.45. I har bordet i 2 timer, og efterfølgende mulighed for at sidde i vores hyggelige loungeområde
HVIDE ASPARGES
Smørpocheret – Håndpillede Rejer – Sauce Mousseline
OKSEMØRBRAD
Selleripuré – Forårsgrønt – Kartofler – Sauce Bordelaise
CHOKOLADETÆRTE
Saltkaramel – Chokoladeganache – Espresso/Honning Is
2 Retter 325,- inkl. 2 glas vin 475,-
3 Retter 400,- inkl. 3 glas vin 625,-
NV Cave Des Rois, Prossecco 350
NV Marsuret, Prosecco – Superiore 85 / 375
NV Domaine Charpentier, Charly – Champagne 110 / 550
NV Duval-Leroy, Brut Réserve – Champagne 700
NV André Clouet Grand Cru, Champagne 700
NV André Clouet Grand Cru, Champagne, Rosé 800
NV Bollinger – Champagne, Rosé 1000
2012 G.H. Martel Champagne Cuvée Victoire Gold Vintage 1200
2010 Dom Perignon, Vintage Champagne 2500
NV Grande Cuvée 170th Edition Krug 2800
Frankrig
2022 Domaine Guillaman, Gascogne – Colombard 350
2022 Domaine Fichet, Chardonnay – Bourgogne 85 / 375
2022 Nuiton Beaunoy, Chardonnay – Bourgogne 425
2018 Tremblay-Marchive – Chablis 500
2021 Capuano Ferreri – Chassagne Montrachet 750
2022 Domaine Bouchié-Chatellier – Pouilly-Fumé 500
2020 Domaine Heckmann, Alsace – Riesling 400
2021 E. Traber, Riesling – Alsace Grand Cru 95 / 450
2018 Zind-Humbrecht, Gewurztraminer – Alsace 425
2021 Zind-Humbrecht, Riesling – Alsace 475
2013 Zind-Humbrecht, Pinot Gris– Alsace 550
2022 Chateau Puybarbe, Annabelle – Rosé 75 / 350
Italien
2022 Piereobang, Soave Classico 400
2020 Garofoli Podiom, Castelli Jesi Classico – Verdicchio 450
2015 Bosio, Angela, Langhe – Chardonnay 400
2022 Domenico Fraccaroli, Valpolicella – Pinot Grigio 425
2022 Bramito, Castello della Sala – Chardonnay 550
De andre
2022 Dr. Hermann, Riesling Kabinet 550
2023 Sileni, Marlborough – Sauvignon Blanc 85 / 400
2022 Pazo Cilleiro, Rías Baixas – Albarino 450
2022 Johann Topf, Østrig – Grüner Veltliner 425
2019 Ramey, Russian River Valley – Chardonnay 800
Frankrig
2019 Chateau Puybarbe, Bordeaux 85 / 350
2015 Chateau Bayard, Bordeaux – Saint-Émilion 450
2016 Chateau Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru 600
2017 Pascal Aufranc Beaujolais – Chénas 450
2018 Les Héritiers, Bourgogne – Pinot Noir 95 / 450
2021 Capuano Ferreri, Mercuray 1´er Cru 600
2021 Gevrey-Chambertin Clos Prieur Frédéric Esmonin 800
2019 Rasteau, Cru des, Côtes du Rhône Sélection Vieille 450
2020 Vielles Vignes, Côtes du Rhone – Signargues 550
2021 Castellas Vignerons – Châteaunuf du Pape 700
Italien
2021 Aia Vecchia, Lagone – Toscana 95 / 425
2012 Bosio, Boschi Dei Signori - Barolo 500
2016 Banfi, Brunello di Montalcino 625
2019 Móra Valpolicella, Ugolini – Ripasso 450
2015 Móra Valpolicella, Ugolini – Amarone 600
2019 Antinori, Tignanello – IGT Toscana 1400
2013 Ornellaia, Tenuta – Bolgheri DOC Superiore 2100
2005 Sassicaia, Tenuta – Bolgheri DOC Superiore 3900
Spanien
2020 La Quinta de Rafa, Castilla – Garnacha, Syrah 75 / 350
2018 Real De 8, Crianza, Rioja – Tempranillo 375
2014 Domaines Lupier, Navarra – El Terroir 500
2020 PSI, Dominio de Pingus, Ribera del Duero 700
2018 Hacienta Monasterio, Ribera del Duero 750
2017 Pintia, Vega Sicilia, Toro 900
2016 Imperial, Rioja Gran – Reserva Imperial 900
2019 Alion, Vega Sicilia, Ribera del Duero 1.100
2017 Flor de Pingus, Ribera del Duero 1400
DE ANDRE
2013 Cenyth, Sonoma County, Californien 450
2021 Penfolds Max´s, Shiraz, Cabernet – South Australia 600
2013 Calera, Central Coast – Californien, Pinot Noir 900
2021 Zephyr – Pinot Noir, Marlborough, New Zealand 525
2021 Duckhorn, Decoy – Pinot Noir 700
DE SØDE
2007 Muscat de Rivesaltes, Domaine Cazes, 37,5 cl. 350
2004 Vin de Constance, Klein Constantia - 50 cl. 500
2009 Domaine Zind-Humbrecht, Pinot Gris - 50 cl. 400
2022 Ca´D´Gal Moscato d´asti 75 / 350
NV Acquesi, Piemonto – Brachetto 400
NV Lagar de Granito, Tawny Port 95 / 550
Schaumburg Passagen - Nørregade 26
7500 Holstebro
Telefon 97 40 40 80
mail@brasserie-ekte.dk
RESTAURANT
Mandag - Torsdag 17.00 - 22.00
Fredag - Lørdag 12.00 - 22.00
Søndag Efter aftale
LOUNGE
Mandag - Torsdag 17.00 - 23.00
Fredag - Lørdag 12.00 - 01.00
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter